ХЕЛИКС ФЛЕКСИ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ 200мл.

за здрави кости, стави и сухожилия

Цена: 18.70лв.

ХЕЛИКС ФЛЕКСИ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ 200мл.

Хранителната добавка Хеликс Флекси съдържа екстракт от охлюви и желатинов хидролизат. Обогатен е с аромат на ябълка и предназначен за масова употреба. Според научни изследвания и въз основа на биохимични анализи, екстрактът от охлюви съдържа ензими, глюкозаминогликани, гликопротеини, уронови киселини и олигоелементи (мед, цинк, калций и желязо).

Глюкозаминът е естествен компонент в човешкото тяло, който отговоря за здравината и еластичността на ставния хрущял, увеличавайки синтеза на хиалуронова киселина, която смазва ставите и поддържа гладки ставните повърхости.

Глюкозаминът подпомага съхранението и изграждането на колагена и еластина, като по този начин предпазва от износване и разкъсване на гъвкавите връзки в човешкото тяло.

Хранителната добавка Хеликс Флекси е обогатена с желатинов хидролизат, който е ценен аминокиселинен източник за структурата на колагена.

Хранителната добавка Хеликс Флексивлияе благоприятно върху костната система; укрепва ставните хрущяли и сухожилия; стимулира имунната система; има антиоксидантно и тонизиращо действие. Подобрява и облекчава подвижността на ставите както и общото функционално състояние. При редовна употреба значително се намалява на нуждата от аналгетици.

Състав на препоръчвана дневна доза: Екстракт от градински охлюв 40мг., желатинов хидролизат 1гр.,декспантенол 0.9мг.,

Помощни вещества: вода, д-фруктоза, аромат ябълка, аскорбинова киселина, гума арабика, калиев сорбат, калциев пропионат.

Начин на приложение: Два пъти дневно, преди хранене по 10 ml.

Съхранение: На сухо и защитено от светлина място, при температура до 250С и относителна влажност на въздуха до 70%. Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Производител:"АЛЕКС 1977" ЕООД

 

Можете да поръчате от ТУК или да разгледате

още продукти на нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

 

Свързани продукти

РЕПЕЙ - корен РЕПЕЙ - корен

Тагове: