МАСАЖЕН БАЛСАМ МЕРМЕРСКИ 100мл.

при ставни и мускулни болки, простуда, скованост, натъртвания, шипове

  Цена: 12.90лв.

 МАСАЖЕН БАЛСАМ МЕРМЕРСКИ 100мл.

Патентованата от проф. Мермерски формула (патент No БГ 1753И1 от 4.10.2013) от специално подбрани активни съставки оказва изключително благоприятно влияние и подпомага доброто функциониране на опорно-двигателния апарат. Освен това е с изключително релаксиращо и освежаващо действие при напрегнати и стресови ситуации. Успокоява неприятните състояния при простуда, скованост и натъртвания. Същевременно омекотява и овлажнява кожата.

Начин на употреба:
Малко количество от масажния балсам се нанася върху проблемното място. Втрива се с леко масажиране и се покрива с вълнена завивка. Желателно е процедурата да се прави вечер. Може да се прави и сутрин, като завивката се държи 2 часа. Няма доказани странични ефекти! Независимо от това се препоръчва да се нанася върху малък участък.
Само за външно приложение!
Да се избягва контакт с очите, лигавиците или рани. Измийте ръцете след употреба. Да не се прилага при деца под 2 години.
Състав / Ingredients /INCI/:  Alcohol denat., Camphor, Mentha Piperita (peppermint) oil, Salicylic acid, Citric acid, Parfum.

Производител: "ДИТ - КОМЕРС" ООД

Тагове: