МАСЛО МОНОИ ТАИТИ ИКАРОВ 60мл.

уникално масло, създаващо копринена втора кожа

  Цена: 7.60лв.

  МАСЛО МОНОИ ТАИТИ ИКАРОВ 60мл.

Произход и състав: Маслото от МОНОИ се добива на остров Таити (Френска Полинезия) по стар традиционен метод. Цветове от гардения (Gardenia Taitensis) се накисват в рафинирано полинезийско кокосово масло (Cocos nucifera), в което техните естествени качества и съставки се екстрахират и запазват. Полинезийците го използват като овлажняващо масло за лице, тяло и коса. Освен това МОНОИ е хипоалергенно и жените от Таити от векове го използват за масаж на бебета. При температура под 20°С е твърдо, а над 25°С - течно.

Приложение:  МОНОИ носи топлия екзотичен аромат на цветовете от Таитянска гардения, чието ухание върху коката се запазва часове наред.Маслото оставя характерен копринен тропически блясък върху кожата и подсилва нейната защита от водата, солта и слънцето. То е изключително комплексно масло с многостранни козметични приложения. Използва се като овлажняващо, омекотяващо и подхранващо масло за всички видове кожа, като масла за тяло след душ или пилинг, преди и след плаж, като масло за вана, като масло за коса, във всички видове маски, които съдържат масло. Монои е хипоалергенно и  безопасно, не предизвиква дразнения и алергии.

Действие: Базовото кокосово масло се усвоява напълно от организма, към него има добавен натурален антиоксидант витамин Е. А от цветовете на гардения се извличат метил салицилат, който има противовъзпалителни и успокояващи cвойства, както и много други скъпоценни съставки.
Нежният му аромат въздейства на сетивата, създава една невидима втора кожа и ни дарява късче тропически рай!

Производител: Икаров ЕООД


Тагове: